Welkom in jouw -omgeving! Hier kan je alles uit je assortiment bestellen met je persoonlijke budget.

Je kan altijd terug naar de normale Coolblue website door hier te klikken.

Je openstaande budget (incl. BTW) is hier altijd zichtbaar, zodat je precies weet hoeveel je kan uitgeven.

Coolblue home

The website is in Dutch. Would you rather see it in English?

Translate
Gesponsord artikel

Specialisten review Just Dance 2023

Elk jaar brengt Ubisoft een nieuwe Just Dance uit waarbij je op de nieuwste hits losgaat. Ook dit jaar is de 14de editie uitgekomen, namelijk Just Dance 2023. Wat is er precies nieuw aan deze game en moet je deze ook in huis halen? Je leest het in mijn review van Just Dance 2023. Voor deze review is de versie voor de Nintendo Switch gebruikt.

Just Dance 2023

PlayStation 5 | Party | Maximaal aantal spelers: 6
60,-
niet meer leverbaar
  • Dans op bekende nummers van Dua Lipa en Justin Timberlake in deze nieuwe Just Dance.
  • Speel voor het eerst online met wel 5 vrienden in Online Groups.
  • Gebruik je smartphone om je moves te volgen met de Just Dance Controller-app, hiervoor heb je geen extra accessoires of apparatuur nodig.
  • Om online te spelen, moet je verbonden zijn met het internet.

Partygame in een nieuw jasje

Just Dance is geen onbekende onder de party games. Sinds 2009 brengt Ubisoft al bijna elk jaar een nieuwe dans editie uit met de beste hits van het jaar en wat oude nummers. Wat mij als eerst opviel, is de nieuwe artstyle. Alles is een nieuw jasje gestoken, inclusief het menu, de playlists en de dansomgevingen in-game. Zelf moest ik hier even aan wennen, maar na een tijdje raakte ik hier wel aan gewend.

Offline dansen op je favoriete hits

Nummers downloaden

Wat ook heel tof is, is dat ik nu ook hits kan downloaden op mijn Nintendo Switch. Hierdoor neem ik mijn Switch mee naar vrienden en gamen we samen zonder internet. Ook is dit handig als je jouw Nintendo Switch meeneemt op reis en moet wachten op een locatie zonder wifi.

Online gamen met vrienden

Online groepen

Voor de eerste keer in Just Dance is het mogelijk om online met vrienden te gamen. Een functie waar ik al heel lang op zat te wachten. Natuurlijk kon ik al via de World Dance Floor online gamen, maar met vrienden kon dat nog niet. Nu speel ik online samen met met 4 andere vrienden, zonder andere spelers. Een hele fijne toevoeging als je het mij vraagt.

Level up

Level up systeem met XP

Als je net als ik ook een ochtendje een dansworkout doet, dan heb ik goed nieuws. In deze Just Dance wordt mijn voortgang bijgehouden met een nieuw systeem. Met elk level dat ik omhoog ga, krijg ik punten. Hiermee speel ik nieuwe dingen vrij zoals banners, emoticons en badges. Ook zijn er challenges toegevoegd waarmee je extra XP mee verdient.

Conclusie

Just Dance 2023 brengt een frisse wind met zich mee. Dit is de eerste keer dat deze game een grote makeover heeft gekregen, wat in mijn ogen een goede zet is. Samen op afstand gamen is een stuk makkelijker geworden door de nieuwe online groepen functie en natuurlijk kan je nog steeds thuis een dansfeestje houden, zoals bij de vorige edities. Vooral het toevoegen van de challenges waarmee je extra XP verdient, is een leuke toevoeging als je deze game ook alleen speelt.

Prescious
Artikel van:
Prescious Gaming specialist.
Persoonlijke chat Dialogisch.
Je chat nu met Coolblue klantenservice
Deze chat is gesloten
foo
Oeps Bestandsgrootte is groter dan 5mb. Upload een kleiner bestand.