Welkom in jouw -omgeving! Hier kan je alles uit je assortiment bestellen met je persoonlijke budget.

Je kan altijd terug naar de normale Coolblue website door hier te klikken.

Je openstaande budget (incl. BTW) is hier altijd zichtbaar, zodat je precies weet hoeveel je kan uitgeven.

Coolblue home

The website is in Dutch. Would you rather see it in English?

Translate
Geschreven door Evany

Specialisten review Apple iPad Air (2020)

Apple iPad Air (2020) is de vierde generatie van deze lijn. Deze tablets staan bekend om hun lage gewicht en krachtige processor. Voor deze review keek ik onder andere naar het nieuwe design en de verbeterde processor. Ook lees je met welke accessoires je nog meer uit iPad Air (2020) haalt.

Apple iPad Air (2020): wat is er nieuw?

Apple iPad Air (2020)

Ik zie dat het design van iPad Air (2020) flink is veranderd in vergelijking met zijn voorganger, iPad Air (2019). Het hoekige design herken ik van iPad Pro 11 inch. De schermranden zijn een stuk smaller en de Lightning connector is vervangen door een usb C aansluiting. Dit model is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, zo is er voor ieder wat wils. Ik vind in de doos naast iPad Air (2020) een usb C naar usb C kabel, een 20W usb C lader en wat boekjes.

Scherp 10.9 inch Retina scherm

Film en series kijken Apple iPad Air (2020)

Gamen en films en series kijken op iPad Air (2020) is een feestje. Het beeld is scherp en de kleuren spatten van het scherm af. De randen van het scherm zijn erg smal omdat de vingerafdrukscanner verwerkt is in de aan- en uitknop. Zo is de screen-to-body-ratio 82,27%. Ondanks de smalle schermranden houd ik de tablet gemakkelijk vast zonder dat mijn duimen in de weg zitten. Op het 10.9 inch scherm is genoeg ruimte om mijn favoriete apps met Split View naast elkaar te zetten.

Krachtige en snelle A14 Bionic processor

Foto's bewerken Apple iPad Air (2020)

Alle apps en games openen vliegensvlug dankzij de nieuwe A14 Bionic Chip, die ook in iPhone 12 zit. Minder zware apps als Facebook en Safari staan binnen een seconde op het scherm. Zwaardere apps en games doen er iets langer over. Ik navigeer razendsnel door al mijn apps en gebruik zonder moeite verschillende zware apps tegelijkertijd. Dankzij 4 GB aan werkgeheugen schakel ik probleemloos tussen verschillende Adobe apps.

Usb C aansluiting voor externe apparaten

Usb C aansluiting Apple iPad Air (2020)

Dankzij de usb C aansluiting sluit ik eenvoudig een usb C dock aan. Op dit soort docks zitten vaak aansluitingen voor een externe monitor, toetsenbord en muis. Daar creëer ik een opstelling mee waar ik comfortabel een hele dag mee werk. Ik koppel ook zonder moeite draadloze accessoires via bluetooth, zoals Magic Mouse 2. Met de meegeleverde usb C lader en kabel laad ik de tablet op tot 50% in ongeveer 1 uur.

Haal meer uit iPad Air (2020) met accessoires

Magic Keyboard voor Apple iPad Air (2020)

Door Magic Keyboard en Apple Pencil (2e generatie) te koppelen, verhoog ik mijn productiviteit. Met Magic Keyboard geef ik de tablet een luxueuze uitstraling en typ ik comfortabel lange stukken tekst. Dankzij de ingebouwde standaard zet ik iPad Air (2020) in een fijne kijkhoek. Apple Pencil 2 werkt erg fijn en glijdt soepel over het scherm. Het lijkt net alsof ik op papier aan het tekenen of schrijven ben. De stylus is aanraak- en drukgevoelig. Zo wissel ik eenvoudig van tool bij het schrijven van notities door er 2 keer op te tikken.

Conclusie

10,9 inch Retina scherm | 64 GB opslagcapaciteit | Internet via wifi
669,-
niet meer leverbaar

iPad Air (2020) is een razendsnelle en krachtige tablet voor foto- en videobewerking, maar ook voor tekstverwerking. Het scherpe 10.9 inch Retina scherm is prettig om naar te kijken, dit merk ik vooral tijdens het spelen van games en films kijken. Met een usb C dock sluit ik eenvoudig een externe monitor of andere randapparatuur aan op de tablet. Typ je veel? Dan raad ik je aan om Magic Keyboard bij te bestellen. Voor creatievelingen is Apple Pencil 2 een goede aanvulling.

Evany
Artikel van:
Evany Apple specialist.
Persoonlijke chat Dialogisch.
Je chat nu met Coolblue klantenservice
Deze chat is gesloten
foo
Oeps Bestandsgrootte is groter dan 5mb. Upload een kleiner bestand.